Klienterne siger

Klienterne siger..........

Malene skrev:

Kære Stephanie, Tusind tak for en dejlig session hos dig for 1 mdr tid siden.


Jeg stod i en situation hvor jeg skulle træffe en beslutning omkring jobskifte. Jeg var i vildrede, men du formåede at hjælpe mig på bedste vis ved coaching / clairvoyance seance. Du var lyttende & forstående. Men vigtigst af alt, var du utrolig nærværende og det var trygt i min session.


Du fik sat tingene op for mig, så jeg havde mulighed for, at mærke efter hvad jeg havde brug for. Og gav mig værktøjer så jeg kunne træffe den rigtig beslutning.


Jeg afsluttede mit forløb med Trance healing som gav ro i mit sind.


Nu er der gået en mdr og jeg har truffet den helt rigtig beslutning.

Det føles rigtigt i min mave/ krop og er helt afklaret med det hele.

Jeg kan på kun på det varmeste anbefale Stephanie. Hun er meget professionel og yderst kompetent i sit arbejde.


Tak for dig ❤️🌺🙏🏻

Det er ikke sidste gang jeg kommer hos dig.

De varmeste hilsner Malene

Odiine skrev:

Kære Stephanie.!. jeg har været SÅ glad for den hypnose jeg fik hos dig . Den har skabt stor og mærkbar forandring i mit liv umiddelbart efter.

Du er meget klar og holder rammerne tydeligt hvilket giver en stor tryghed. Du har en beroligende energi og stemme som hurtigt fik mig dybt ned i hypnosen. Jeg mærkede hele tiden at du var hos mig og støttede mig i processen, når der var behov for det., så nervesystemet hele tiden var roligt. Hvilket var vigtigt for mig.

Jeg bemærkede at det vi talte om inden hypnosen blev integreret i opvågningsfasen og at det efterfølgende har påvirket mit liv i positivt på flere måder.

Jeg føler stor taknemmelighed for den rejse jeg var på sammen med dig.

kærlige hilsner Odiine

Vibe skrev:

Wow sikke en oplevelse.... Og jeg som var bange for, at der overhovedet ikke ville komme nogen afdøde til min session, og så væltede det ind med slægtninge. Og ikke nok med jeg fik en masse fra mine slægtninge, fik jeg osse en ekstra gave i form af Clairvoyance og lidt at arbejde videre med.

Jeg har virkelig fået en masse med hjem i dag.

Stephanie har en kæmpe indlevelsesevne og stor indsigt i dette univeres.

Og hvor er det dog svært efterfølgende at sætte ord på noget der er så følelsesladet.

Kh Vibe

Terese skrev:

Kære Stephanie. Jeg takker af hjertet for vores tid sammen i lørdags. Det var helt fantastisk og jeg er endnu ikke landet, og armene er stadig oppe, pga. en fantastisk glæde inden i mig.

Jeg vil til enhver tid anbefale dig (for dit helt fantastiske væsen) og dine gaver, til andre mennesker der har brug for afklaring/hjælp......What so ever..........jeg har svært ved at finde ord, der kan udtrykke den glæde jeg har følt siden. Til vi ses igen.........................stort TAK (tillid-accept-kærlighed).

De bedste hilsner Terese

Zoe skrev:

Kære Stephanie

Hypnose var en helt fantastisk og spændende oplevelse. Efter en god og behagelig samtale med grundig forklaring om, hvad der ville ske med mig under hypnosen, var jeg ganske tryg, og lagde min underbevidsthed i kyndige hænder. Jeg oplevede det som, at min bevidsthed var parkeret lige udenfor højre øre - jeg skulle ikke gå glip af det her. Det gjorde jeg heller ikke, og det var så utroligt, at min krop kunne reagere med fingerløft (tegn for ja/nej) når min underbevidsthed skulle svare. Jeg skulle have hjælp til at elske mig selv, og det fik jeg. Jeg oplevede resten af dagen med en følelse af lethed og lettere udrensningssymptomer med bla. hovedpine. De efterfølgende 3 dage havde jeg meget ondt i nakke og skuldre. Jeg er helt overbevist om, at "rygsækken" blev tømt, og det forsvandt igen som lyn fra en klar himmel, og jeg havde en anden og ny fornemmelse af mig selv. Jeg så og mærkede mig selv og mit værd. Jeg er så taknemmelig, og den hypnose gjorde underværker, og jeg tog nogle gevaldige skridt op af stigen mod et bedre "jeg". Jeg elsker mig, jeg er stolt og jeg roser mig selv og jeg står ved det - det er simpelthen så skøn en følelse. En stor tak og mine varmeste anbefalinger.

Kærligst Zoe

Caroline skrev:

Kære Stephanie, jeg må bare sige, at jeg stadig er helt ved siden af mig selv - på den gode måde. Jeg har været til en del klarsynsaftener, men det her var bar anderledes. Jeg kunne mærke at min mormor var der, og de ting du fortalte var så unikke og fantastiske. Det hele var spot-on, og hendes historie kender kun få. Den besked du gav mig, var næsten ordret hvad hun sagde den sidste time jeg var sammen med hende - helt fantastisk og så levende.


Tusind tak for en god og ærlig aften.

Knus Caroline