Sessioner

Jeg tilbyder..........

Afdødekontakt - de afdøde fortæller deres historie

At arbejder som medie, betyder at være i midten, og at være et talerør mellem den fysiske verden og den åndelige verden. Medieskab er at fremlægge så mange personspecifikke beviser, at klienten ikke er i tvivl om, hvem der taler fra den åndelige verden. Jo flere personlige og unikke beviser, jo stærkere, ærligere og mere troværdig er kontakten. Her skal klienten IKKE levere nogen oplysninger om den afdøde - det er mediet der laver arbejdet og videre formidler det den afdøde siger.

Spirituel coaching

Måske er du gået i stå i dit liv, måske føler du at problemerne hober sig op, eller måske har du brug for at få svar på nogle af livets store spørgsmål. Det kan også være at du måske bare ønsker at få mere klarhed omkring job, uddannelse, bolig, familie, børn, kærlighed, helbred, økonomi, spiritualitet eller noget helt andet.

Når kommunikationen med den åndelige verden og coaching kombineres giver det unikke muligheder for, at du kan få klarhed og se løsninger til din problemstilling. Igennem caoching får du overblik over dine kompetencer, ressourcer, potentialer og muligheder, og fra den åndelige verden får du samtidig råd og vejledning.

Husrens

Når jeg kommer ud til en "husrenselse", så handler det for mig om, at finde ud af hvem, hvad og hvorfor. Hvem er det der laver uro i hjemmet, i stalden eller et helt andet sted, og hvorfor er vedkommende til stede - eller er det "bare" energierne der ikke er i top. Derefter tager vi en snak om, hvad der skal ske - må vedkommende blive "boende" eller hvilken aftale kan der laves jer imellem. Jeg renser ikke nogen ud, men laver samarbejdsaftaler der holder.  Ofte er det egne afdøde der prøver at få kontakt eller tidligere beboere der "hænger ud" på ejendommen og gerne vil fortælle deres historie.

Healing

Trance Healing er en meget stærk og powerful form for healing, hvor healingen kommer direkte fra den åndelige verden, og der arbejdes dybt. - mediet fungere udelukkende som kanal, for at guider og specialister på denne måde, kan arbejde direkte på klienten. Healeren/mediet vil under behandlingen være i en tilstand af trance, hvor dybden af denne kan variere. Ved trance forstås, at mediet befinder sig i en anden tilstand af bevidsthed, og mediet/healeren vil under en behandling være i meget tæt kontakt til den åndelige verden. Der arbejdes uden fysisk kontakt.

Privat klarsynsaften hos dig

Det foregår på den måde, at du samlet et antal mennesker, der kunne tænke sig at have en klarsynsaften hjemme i stuen.Som alle andre klarsynsaftener, vil det være en aften i selskab med den åndelige verden i form af afdøde - dine og dine gæsters afdøde venner og familliemedlemmer.

Sådan en aften plejer at vare ca. 2 timer uden pauser.

Som altid når vi arbejder med de afdøde, så kommer de med erindringen om, hvordan de var - ellers kan vi jo ikke kende dem, og så er mediets opgave at levere så mange personspecifikke beviser om den afdøde som muligt, at en i publikum ikke er i tvivl om, at det er en af deres kære.

Hypnose og hypnoterapi

Hypnose og hypnoterapi er terapi, der på hurtig og behagelig vis skaber positiv forandring i dit liv - her og nu. Igennem hypnoterapein kan mange typer af problemer og problemstillinger løses på 1 eller få behandlinger, og uden at du behøver at genopleve dårlige oplevelser igen og igen.

Jeg arbejder løsningsorienteret, hvilket vil sige, at vi kigger på hvad du gerne vil have i stedet for det du har nu. Vi kan ikke ændre på fortiden, men vi kan ændre på følelserne omkring den og dermed skabe den ønskede fremtid. Du kan læse mere på www.SB-hypnose.dk

KST

Behandling med Kranio Sakral Terapi foregår ikke kun i hovedet, men overalt på kroppen for hele kroppen hænger sammen. Ofte er problemet ikke der, hvor smerterne er.

Smerter og begrænsninger i den fri bevægelighed kan have mange årsager, men stammer fra ubalancer i krop og/eller psyke. Ubalancer kan være af meget forskellig art lige fra låsninger af knogler og led, arvæv og muskel spændinger til forkalkninger, kompensationer, skævheder og skader. Enhver ubalance i vores krop vil forhindre den frie bevægelighed, og vil således påvirke os i vores dagligdag og i den generelle trivsel. Se mere på www.careNcure.dk