Kurser og workshops

Afdødekontakt - Vi arbejder dybere med den åndelige verden (Du har prøvet det før)

Dette 2 dages kursus er for dig, der har fundamentet på plads, og som allerede har lidt eller nogen erfaring med at arbejde med de afdøde og den åndelige verden. Du behøver ikke at være rutineret, men du har prøvet det før, og kender til at arbejde med beviser.

Vi arbejder dybere med beviserne, graden af disse og hvordan du bliver endnu skarpere i at bruge alle 5 sanser. Derudover styrkes dit arbejde som medie både i forhold til 1:1 og platform.


På dette kursus vil du:

 • Blive stærkere i dit arbejde med den åndelige verden, og blive styrket din kommunikation med dem på den anden side.
 • Få masser af inspiration og udvikling igennem øvelser og teknikker.
 • Arbejde endnu mere intens med beviserne - og tage beviserne fra bare at være information til at være stensikre beviser.
 • Modtage beviser som i endnu højere grad er personspecifikke og dermed helt unikke for den afdøde.
 • Blive trænet i at fortælle den afdødes historie.


Næste kursus: Den

Tid: 9-15.30

Sted: Zoom - Online


Early Bird:

Normal pris:

Mere Info HER

Afdødekontakt - Medieskab og udvikling  (Du er måske ikke så trænet)

Dette intensive kursus, er for dig der er begynder, let øvet eller bare har lyst til at gå på mere opdagelse i dine egne evner, i forhold til at arbejde med de afdøde og den åndelige verden. Det er min overbevisning, at ALLE har evnerne i større eller mindre grad, så her er muligheden for at komme til at arbejde med tingene helt fra bunden eller på det niveau, hvor du nu er - ALLE får noget ud af kurset, og kurset bliver efter deltagernes individuelle niveau.


På dette kursus vil du:

 • Få det teoretiske fundament på plads
 • Lære at åbne op for kommunikation med de afdøde, og formidle denne
 • Træne både 1:1 sessioner og platform
 • Få træning i at fortælle de afdødes historie
 • Få masser af inspiration og udvikling.


  Næste kursus: Den 6-7. april

  Tid: 9-15.30

  Sted: Zoom - Online


  Early Bird:

  Normal pris:

  Mere Info HER

  Gratis webinar - kan du tale med de afdøde (Alle kan deltage)

  Dette 2 timers GRATIS webinar på zoom er for dig, der er nyegerrig efter at vide noget om arbejdet med-, og kontakten til de afdøde. Måske har du allerede prøvet at arbejde med medieskabet, eller også er det helt nyt for dig - Dette er Ikke clairvoyance og det eneste clairvoyance der optræder på dettte webinar er, at jeg forklarer forskellen på medieskab og clairvoyance.


  Næste webinar: Den

  Tid: 9-15.30

  Sted: Zoom - Online


  Mere Info HER

  Coldreading (Alle kan deltage)

  Det største TABU i de spiritulle kredse - og alle gør det - eller har gjort det, i større eller mindre grad.


  De fleste siger "Det bruger jeg ikke", men hvis vi ikke ved, hvad coldreading i virkeligheden er, hvordan ved vi så, at vi ikke bruger det?


  Oftere og oftere dukker ordene ”cold reading” op i forbindelse med clairvoyante og medier, men hvad er cold reading egentlig, og hvilken forbindelse har cold reading til clairvoyance og afdødekontakt? og hvorfor er det TABU?


  Cold reading er teknikker der bruges af clairvoyante, medier, spåkoner, håndlæsere, tryllekunstnere mv. Ved brug af cold reading kan den pågældende uden forudgående kendskab til modtageren eller dennes afdøde, give en masse oplysninger enten om klienten eller om den afdøde kun ved brug af specifikke teknikker. Dette bliver desværre ofte opfattet som god clairvoyance eller godt medieskab, hvilket ikke kunne være længere fra sandheden – I cold reading kommer informationerne ikke fra den åndelige verden eller fra modtagerens energi - det er teknikker og ikke mindst spørgeteknikker.


  På dette webinar lærer du:

  • Hvad coldreading er, så du kan blive endnu stærkere i dit eget arbejde og bevidst om andres
  • Hvordan du undgår coldreading fælderne


   Næste kursus: Den 6-7. april

   Tid: 9-15.30

   Sted: Zoom - Online


   Early Bird:

   Normal pris:

   Mere Info HER

   Trance  (Alle kan deltage)

   Trance Healing er en meget stærk og powerful form for healing, hvor healingen kommer direkte fra den åndelige verden, og der arbejdes dybt. - mediet fungere udelukkende som kanal, for at guider og specialister på denne måde, kan arbejde direkte på klienten. Healeren/mediet vil under behandlingen være i en tilstand af trance, hvor dybden af denne kan variere. Ved trance forstås, at mediet befinder sig i en anden tilstand af bevidsthed, og mediet/healeren vil under en behandling være i meget tæt kontakt til den åndelige verden. Der arbejdes uden fysisk kontakt.

   Cirkel

   Træningscirkel hvor der arbejdes med medieskabet.

   På platformen (Du har prøvet det før)

   Et kursus der udelukkende har fokus på at styrke dig i at arbejde på platformen.


   Det selvsikre medie

   Jo mere man som medie stoler på sig selv og den åndelige verden, så mere flydende og stærk bliver formidlingen af beviser og den afdødes historie.