Spirituel online café


Spirituel online café fredag den 15. marts kl. 19-20.30


Tema: Findes der engle?

Velkommen til joy-of-spirit´s spirituelle online café, et virtuelt mødested skabt til at styrke åben dialog og fællesskab inden for spiritualitet og medieskab.


Online caféen er et mangfoldigt rum, hvor mennesker med forskellige åndelige baggrunde kan mødes og dele deres unikke rejser, oplevelser og spørgsmål. Det er i en overbevisning om troen på fællesskabet og ønsket om at skabe en platform, hvor ligesindede kan mødes, dele ideer og inspiration, når spiritualitet er HELT NEDE PÅ JORDEN.


Caféen er ikke kun et sted for samtale/dialog, men også et sted for læring og kreativ udfoldelse. Det er lige nu meget nyt, men på sigt kan det komme på tale, at lave foredrag, meditationer, workshops mv.


Målet er at skabe et åbent, inkluderende og online miljø, hvor alle, uanset geografisk placering, kan finde samhørighed og forståelse i deres åndelige rejse. Uanset om du er nybegynder eller erfaren indenfor dit område, er du velkommen til at deltage, dele og lære i vores åndelige online café. Vi ser frem til at byde dig velkommen og skabe en berigende og inspirerende oplevelse for alle vores deltagere.


Vær opmærksom på, at ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt joy-of-spirits´s nyhedsbrev.

Dette kan du til hver en tid igen afmelde

Caféen foregår på zoom, og for at være med, er det et krav fra min side, at du har mikrofon og højtaler tændt.

Spørgsmål der måske kunne være interessante denne aften:


 1. Har du nogensinde haft en oplevelse, hvor du følte, at en engel eller åndelig guide var til stede? Hvordan så denne oplevelse ud?
 2. Hvordan forestiller du dig en engel? Hvordan tror du, de kommunikerer med os, hvis de findes?
 3. Hvilken rolle tror du, engle spiller i vores liv og verden generelt?
 4. Hvordan adskiller opfattelsen af engle sig på tværs af forskellige kulturer og religioner?
 5. Er der en bestemt tid eller situation, hvor du føler, at du har haft brug for en engels beskyttelse eller vejledning? Hvad skete der, og hvordan følte du dig?
 6. Hvilke tanker har du omkring den videnskabelige forklaring på engleoplevelser eller åndelige oplevelser generelt?
 7. Tror du, at engle kan være symbolske for vores indre styrke og intuition? Hvordan kan vi bruge denne symbolik i vores daglige liv?
 8. Har du nogensinde bedt om hjælp fra engle eller bedt om et tegn fra dem? Hvad skete der, og følte du, at du fik svar?
 9. Hvordan kan vi praktisk integrere troen på engle i vores liv for at finde fred og vejledning?
 10. Hvad tror du, at budskabet eller formålet med engle kan være i vores moderne verden?
 11. Eller stiller du spørgsmål ved, hvor vidt engle overhovedet findes


Jeg har ikke svarene, men vi åbner op for en spændende og givende snak over kaffen/theen som du selv medbringer på caféen.

Det praktiske


Sted: Online zoom

Tid:      Kl. 19-20.30

Dato:   D. 15. marts 2024


GRATIS