Stephanie


STEPHANIE

Jeg hedder Stephanie Bergquist og er født i 1968. Jeg er spirituelt medie og har uddannelser og kurser fra ind- og udland. Mit hjerte ligger især i arbejdet som underviser og i trancemedieskabet. Jeg har igennem de sidste 20 år arbejdet professionelt som behandler og terapeut.


Så langt jeg kan huske tilbage, har jeg beskæftiget mig med den alternative verden og spiritualitet - Dette har været i forskellige retninger, og på mange forskellige niveauer, alt efter hvor jeg har været i min egen udvikling. Jeg har altid haft en god fornemmelse og indfølingsevne i forhold til mennesker og dyr - Både i forhold til, hvor de har været i deres liv og ikke mindst en fornemmelse for deres sindstilstand. Jeg har også ofte vidst ting, før de skete, og som lille pige troede jeg, at "sådan havde alle det" - senere blev jeg klar over, at jeg havde fået en gave, en gave, som jeg skulle lære at forholde mig til, og som jeg med tiden skulle bruge for at hjælpe andre.


2002 mistede jeg min far, og jeg modtog min første besked fra en afdød, uden at jeg tænkte videre over det. Fra den åndelige verden opfordrede min far mig til at til, at jeg skulle melde mig til et Silva Kursus, hvilket jeg gjorde. Silva er et af verdens mest udbredte programmer til mental træning og udvikling.

Her åbnede der sig nogle nye døre for mig, og jeg blev klar over, at jeg skulle arbejde med alternativ behandling og spiritualitet. Det tog dog en del år med fuldtidsjob indenfor projektstyring og en hesteulykke, før jeg var klar til at springe ud som selvstændig og hellige mig arbejdet med mennesker, dyr og den åndelige verden fuldstændig.


Dette er efterhånden ved at være en del år siden, og siden da har min udvikling virkelig taget fart. Clairvoyance, mediumship og trancehealing er det der fylder den spirituelle del af mit liv.


Jeg var ikke meget bevidst om mine evner som medie, før min far gik over på den den anden side. Jeg var med på en spirituel træningsaften (cirkel), hvor jeg lavede min første afdødekontakt, som i øvrigt på ingen måde var planlagt. Jeg har altid været af den overbevisning, at andre måtte tage sig af "afdødekontakt". Nu står jeg så selv midt i det, og jeg nyder hver et sekund. Jeg synes det er fantastisk spændende, og jeg glæder mig til hver sitting eller platform. Jeg glæder mig hver dag over denne fantastiske rejse, som hurtigt tager fart. Jeg føler en kæmpe taknemmelighed over, at få lov til at arbejde med den åndelige verden på denne måde, og ikke mindst at få muligheden for at kunne give beskeder begge veje.


Artikel fra Furesø Avis kan læses her


Siden 2015 har jeg kørt "skolen for medieskab", og afholder hvert år forskellige kurser indenfor medieskabet og arbejdet med den åndelige verden. Jeg holder meget af den måde der arbejdes på i England, og prøver at præge mine elever i den retning dvs. ikke at gøre tingene mere underlige end de er, at aflive myter og gode historier, gøre opmærkosom på hvad cold reading er og at mange benytter sig af det (ofte i uvished) og at udvikling tager den tid det nu tager - man bliver aldrig færdig uddannet, og jeg opfordrer gerne til at kigge sig omkring, og se hvordan andre arbejder.


Hvis du vil se noget af mit CV, så kan du gøre det her