Klienterne skriver


GLADE KLIENTER

klienterne skriver


Kære Stephanie.!. jeg har været SÅ glad for den hypnose jeg fik hos dig . Den har skabt stor og mærkbar forandring i mit liv umiddelbart efter.

Du er meget klar og holder rammerne tydeligt hvilket giver en stor tryghed. Du har en beroligende energi og stemme som hurtigt fik mig dybt ned i hypnosen. Jeg mærkede hele tiden at du var hos mig og støttede mig i processen, når der var behov for det., så nervesystemet hele tiden var roligt. Hvilket var vigtigt for mig.

Jeg bemærkede at det vi talte om inden hypnosen blev integreret i opvågningsfasen og at det efterfølgende har påvirket mit liv i positivt på flere måder.

Jeg føler stor taknemmelighed for den rejse jeg var på sammen med dig.

kærlige hilsner OdiineKære Stephanie.

Jeg har nu fået 2 seancer med Trance Healing hos dig. Det har været utrolig intenst og meget givende. Det er fantastisk, at man bare kan sidde helt stille og slappe af samtidig med, at der i mit tilfælde skete vanvittig meget i min krop. En utrolig rar oplevelse i en god og tryg stemning. Efterfølgende har jeg fået en betydelig bedre søvn, og jeg kan mærke, at der på et højere plan bliver arbejdet både på min krop og sjæl, selvom det nu er et par uger siden, jeg fik healingen sidst. Denne form for healing kan jeg klart anbefale, det er virkelig fantastisk. - Og gerne mere end en gang, for så sker der virkelig noget. Tusind tak, Stephanie.

Kh HelleWow sikke en oplevelse.... Og jeg som var bange for, at der overhovedet ikke ville komme nogen afdøde til min session, og så væltede det ind med slægtninge. Og ikke nok med jeg fik en masse fra mine slægtninge, fik jeg osse en ekstra gave i form af Clairvoyance og lidt at arbejde videre med.

Jeg har virkelig fået en masse med hjem i dag.

Stephanie har en kæmpe indlevelsesevne og stor indsigt i dette univeres.

Og hvor er det dog svært efterfølgende at sætte ord på noget der er så følelsesladet.

Kh Vibe
Jeg fik en telefonclairvoyance af Stephanie, og jeg må sige den levede op til mine forventninger. Læsningen var god, og det var nærværende, også selvom det var gennem telefonen.

Jeg fik meget konkret og brugbart ud af læsningen, og det kan varmt anbefales til andre, der har brug for råd og vejledning.

Mvh TinaKære Stephanie. Jeg takker af hjertet for vores tid sammen i lørdags. Det var helt fantastisk og jeg er endnu ikke landet, og armene er stadig oppe, pga. en fantastisk glæde inden i mig.

Jeg vil til enhver tid anbefale dig (for dit helt fantastiske væsen) og dine gaver, til andre mennesker der har brug for afklaring/hjælp......What so ever..........jeg har svært ved at finde ord, der kan udtrykke den glæde jeg har følt siden. Til vi ses igen.........................stort TAK (tillid-accept-kærlighed).

De bedste hilsner TereseKære Stephanie

Hypnose var en helt fantastisk og spændende oplevelse. Efter en god og behagelig samtale med grundig forklaring om, hvad der ville ske med mig under hypnosen, var jeg ganske tryg, og lagde min underbevidsthed i kyndige hænder. Jeg oplevede det som, at min bevidsthed var parkeret lige udenfor højre øre - jeg skulle ikke gå glip af det her. Det gjorde jeg heller ikke, og det var så utroligt, at min krop kunne reagere med fingerløft (tegn for ja/nej) når min underbevidsthed skulle svare. Jeg skulle have hjælp til at elske mig selv, og det fik jeg. Jeg oplevede resten af dagen med en følelse af lethed og lettere udrensningssymptomer med bla.  hovedpine. De efterfølgende 3 dage havde jeg meget ondt i nakke og skuldre. Jeg er helt overbevist om, at "rygsækken" blev tømt, og det forsvandt igen som lyn fra en klar himmel, og jeg havde en anden og ny fornemmelse af mig selv. Jeg så og mærkede mig selv og mit værd. Jeg er så taknemmelig, og den hypnose gjorde underværker, og jeg tog nogle gevaldige skridt op af stigen  mod et bedre "jeg". Jeg elsker mig, jeg er stolt og jeg roser mig selv og jeg står ved det - det er simpelthen så skøn en følelse. En stor tak og mine varmeste anbefalinger.

Kærligst Zoe