Trance healing


HEALING

Trancehealing


Hvad er Trancehealing

Trance Healing er en meget stærk og powerful form for healing, hvor healingen kommer direkte fra den åndelige verden, og der arbejdes dybt. - mediet fungere udelukkende som kanal, for at guider og specialister på denne måde, kan arbejde direkte på klienten.


Healeren/mediet vil under behandlingen være i en tilstand af trance, hvor dybden af denne kan variere. Ved trance forstås, at mediet befinder sig i en anden tilstand af bevidsthed, og mediet/healeren vil under en behandling være i meget tæt kontakt til den åndelige verden.


En trance healing arbejder på flere niveauer


  • fysisk,
  • mentalt,
  • følelsesmæssigt,
  • spirituelt og
  • sjæleligt.


Trance healing kan (blandt andre) anvendes til

Smerte, sygdom, følelsesmæssige blokeringer, mangel på energi mv.

 

Hvordan opleves en trancehealing

De fleste mennesker oplever energien og/eller tilstedeværelse af den åndelige verden under behandlingen. Dog skal man huske, at lige så forskellige mennesker er, ligeså forskellige er oplevelserne såvel under som efter en behandling - nogen oplever under en behandling noget fysisk som varme, kulde eller berøring, mens andre oplever følelser eller ser billeder.


Hvem har brug for trancehealing

Alle kan drage fordel af denne form for healing, fordi behandlingen arbejder udfra klientens situation og behov, men vi har ingen indflydelse på, hvad der vil blive arbejdet på. Det er alene op til den åndelige verden, men som udgangspunkt arbejder de på årsager og ikke symptomer.Hvad kan opleves efter en trancehealing session

Efter behandlingen vil energien sammen med din egen healingsenergi begynde at arbejde, og du reaktionerne kan være meget forskellige. Du skal dog være opmærksom på, at det arbejder videre et stykke tid efter en behandling.


ALLE REAKTIONER OG FORANDRINGER ER POSITIVE SIGNALER.


Du kan blive påvirket fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, men der bliver KUN arbejdet på det du er klar til at modtage.


Selve behandlingen

Behandlingen indledes med en kort snak og introduktion til, hvad der skal ske og hvordan det hele foregår, hvorefter selve behandlingen går i gang.


Når jeg arbejder med trancehealing foregår det ofte liggende - dvs. at du ligger på en briks fuldt påklædt, mens du modtager behandlingen.


Efter behandlinge fortæller jeg dig, hvad den åndelige verden har arbejdet med og hvorfor - herefter fortæller du om dine oplevelser undervejs


Oplevelserne er meget individuelle og der er ikke noget rigtigt eller forkert - alle oplever det de skal. Modsat mange andre måder at arbejde på, så er mediets opgave at være den "bro" der gør at der kan arbejdes på klienten. Der vil ikke være tale undervejs da mediets opgave er at sidde i trancen og sætte sig selv til side.


Varighed:

45-60 minutter også ved trancehealing som fjernhealling


Pris:

700 kr. Samme pris ved fjernhealing