Mentorforløb


MENTORFORLØB

Mentorforløb


Hvad er en mentor:

En mentor en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer for at støtte "elevens" udvikling.


Hvad får du ud af et mentorforløb:

Et mentorforløb har til opgave at styrke dine resultater og kompetencer i arbejdet med clairvoyance, healing og/eller medieskabet (herunder både sittings, platform og trance)


Uanset hvilket niveau du er på, kan du have glæde af forløbet, og alle sessioner er skræddersyet til "elevens" forståelse og udviklingsstadium


Et mentorforløb er din tid, og der arbejdes med dine mål, samt hvor du gerne vil hen. Jeg leverer undervisningen i høj faglig kvalitet i såvel teori og praksis, men det er op til dig at træne udenfor de aftalte timer, for at få maximalt udbytte af forløbet.


Undervisning - ikke en uddannelse

Vær opmærksom på, at et mentorforløb ikke er en uddannelse, men et undervisningsforløb på lektioner af 60-75 minutters varighed - enten som enkeltstående lektioner eller som et forløb af 10 gange.


Hvem kan have glæde af et mentorforløb:


•Dig der ønsker at forbedre dine resultater

•Dig der ønsker at arbejde dybere med tingene

•Dig der gerne vil arbejde bredere indenfor den viden du allerede har

•Dig der har brug for sparring

•eller for dig der……


I forhold til et mentorforløb, så tilbydes dette inden for medieskab, helaing og clairvoaynce. Har du andre ønsker, så kontakt mig - jeg har mange værktøjer i kassen - også flere end du lige ser på denne hjemmeside.Hvordan foregår det:


  • Vi tager en snak om, hvad det er du gerne vil arbejde med - hvad er dine forventninger og mål
  • Hvad er dit behov? enkelt timer eller et helt forløb (10 gange)
  • Jeg udarbejder et undervisningsforløb + en aftale, som jeg sender til dig til godkendelse. Undervisningsplanen er kun et udkast og kan til hver en tid ændres under forløbet.
  • Vi går i gang - al undervisning foregår enten ved fysisk møde eller via skype. Du kan til hver en tid igennem hele forløbet ringe eller skrive til mig med spørgsmål til, det du er i gang med. Hvis der skal bruges øve-kaniner i løbet af forløbet, er jeg naturligvis behjælpelig med at skaffe dem.Pris:

Et forløb på 10 gange koster 5.000 kr incl moms

Enkelt stående sessioner koster 650 kr incl. moms


Varighed:

Hver session varer 60-75 minutterJOY-OF-SPIRIT

Spirituel medium Stephanie Bergquist


Med mange års erfaring og kurser og uddannelser fra ind- og udland er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med hvad du måtte have på hjertet.


Høj faglighed, ærlighed og troværdighed er nøglen til godt medieskab.


Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet

på forsiden

Kontakt

Akacietorvet 3, 3520 Farum

Landerslevvej 1, Lyngerup,

3630 Jægerspris


Email: info@joy-of-spirit.dk

Telefon: 41 19 02 10

Mobilepay: 70535

Bank: 4130 10852625


     Handelsbetingelser

     Persondata politik

Copyright @ All Rights Reserved