Clairvoyance


CLAIRVOYANCE


Der er mange typer af problemstillinger og vejen til problemløsning er individuel.


Når clairvoyance og coaching kombineres giver det unikke muligheder for, at du kan få klarhed og se løsninger til  din problemstilling. Igennem caoching får du overblik over dine kompetencer, ressourcer, potentialer og muligheder, og igennem clairvoyancen får du samtidig råd og vejledning fra den åndelige verden.


1:1 sitting hvor vi sidder overfor hinanden eller session over telefonen


Hvor lang tid tager det

En sitting tager ca. 60-75 minutter


Pris

1500 kr.


Kære Stephanie, Tusind tak for en dejlig session hos dig for 1 mdr tid siden.

 

Jeg stod i en situation hvor jeg skulle træffe en beslutning omkring jobskifte. Jeg var i vildrede, men du formåede at hjælpe mig på bedste vis ved coaching / clairvoyance seance. Du var lyttende & forstående. Men vigtigst af alt, var du utrolig nærværende og det var trygt i min session.

 

Du fik sat tingene op for mig, så jeg havde mulighed for, at mærke efter hvad jeg havde brug for. Og gav mig værktøjer så jeg kunne træffe den rigtig beslutning.

 

Jeg afsluttede mit forløb med Trance healing som gav ro i mit sind.

 

Nu er der gået en mdr og jeg har truffet den helt rigtig beslutning. 

Det føles rigtigt i min mave/ krop og er helt afklaret med det hele.

Jeg kan på kun på det varmeste anbefale Stephanie. Hun er meget professionel og yderst kompetent i sit arbejde.


Tak for dig ❤️🌺🙏🏻

Det er ikke sidste gang jeg kommer hos dig.

De varmeste hilsner Malene

 


Clairvoyance m. Coaching


Hvad er Clairvoyance

Clairvoyance er fransk og betyder " at se klart" eller "klarsyn".


Måske er du gået i stå i dit liv, måske føler du at problemerne hober sig op, eller måske har du brug for at få svar på nogle af livets store spørgsmål. Det kan også være at du måske bare ønsker at få mere klarhed omkring job, uddannelse, bolig, familie, børn, kærlighed, helbred, økonomi eller noget helt andet.


Formålet med clairvoyance er, at give dig råd og vejledning i forhold til den problemstilling du kommer med. Clairvoyance vil generelt forsøge at give dig klarhed og overblik. Det kan være du søger klarhed og overblik over et tvivlsspørgsmål der går tilbage i dit liv, eller måske befinder du dig ved en skillevej og ikke ved, hvad vej du skal gå. Det kan også være overblik i forhold til nogle specifikke muligheder, enten på det indre personlige plan, eller på det ydre plan.


Hvad er coaching

Coaching er et begreb i udvikling. I nyere tid har coaching sit udgangspunkt i sportsverdenen, og herfra har det videreudviklet sig til anvendelse i såvel erhvervslivet som i privatlivet. Coaching har i sporten medvirket til at skabe vindere, og har således fokus på at identificere mål og skabe resultater. Mål og resultater behøver dog ikke at være baseret på konkurrence, men kan være på det helt personlige plan.


Igennem Coaching får du skabt bevidsthed omkring egne potentialer og muligheder, og du bliver således i stand til at arbejde hen mod det/de mål du gerne vil nå.


Typerne af mål kan være mange - dette er bare nogle eksempler :

  • Hvordan får jeg hverdagen til at hænge sammen?
  • Hvordan finder jeg en kæsteste?
  • Skal jeg søge et nyt job?
  • Hvordan får jeg styrket mit arbejdsliv?
  • Hvordan får jeg opbygget troen på mig selv
  • Hvor skal jeg hen? jeg er gået i stå og hvordan kommer jeg videre?