Trance forløb

TRANCE

FORLØB

Tranceforløb - 8 måneder


Dette tranceforløb over 8 måneder med en weekend om måneden, er ikke en uddannelse - derfor ingen prøvekaniner og ingen eksamen.


Formålet med tranceforløbet er, at give dig mulighed for at arbejde intens og dybere med trancen og dermed den åndelige verden. Vi vil arbejde med en del teori, ligesom vi vil arbejde med de forskellige "discipliner" indenfor trancen:


    Trance Speak

    Trance Healing

    Trance Kommunikation


I dette forløb vil der kun blive arbejdet med passivt medieskab - dvs. ingen afødekontakt som i sittings og platform


Hvorfor trance?


Der er mange forskellige holdninger til, hvornår man bør arbejde med trancen i medieskab. Min holdning er, at jo tidligere man kommer i gang, jo bedre. Igennem trancen lærer- og styrker du kontakten til den åndelige verden. Så uanset og det er trancen du brænder for, eller du hellere vil arbejde med afdødekoatakten, så er det bestemt noget at hente i trancearbejdet. Måske burde man endda starte med trance, for at lære den åndelige verden at kende, og for at styrke kommunikationen med dem, hvad enten det er igennem sanserne eller den direkte kommunikation.


Indhold og opbygning:


8 weekender (112 timer)

Lørdag 9 -16

Søndag 9 -16


Du skal regne med noget hjemmearbejde i forhold til at sidde med spirit - sidde i trancen og bare sidde i stilhed.


Se indhold her


TILMELDING


Forløbet henvender sig til dig der vil arbejde seriøst og ambitiøst med trancen. Dette er et forløb hvor der er forventning om at du træner hjemme, og at du er engangeret. Du vil i gennem forløbet få et bredt kendskab til teknikker både i forhold til kommunikationen med den åndelige verden, og håndtering af klienter og publikum. Du vil lære hvordan du på professionel og empatisk vis, kan være kanal for, at den åndelige verden kan tale og arbejde igennem dig. Du vil lære, hvordan samarbejdet med dit spirit team virker og kan fremmes, og hvordan du arbejder på en omsorgsfuld og professionel måde.


I dette forløb har du allerede noget kendskab til medieskabet. Du behøver ikke at have kendskab til trancen, men du kan lave en afdødekontakt. Denne færdighed kan sagtens være fra et kursus eller en workshop, og du behøver på ingen måde at være rutineret. Da trancenarbejdet i høj grad kræver, at der er god energi i gruppen, vil dette have højeste prioritet.


Du skal være over 18 år, have en god indfølingsevne samt have tid og lyst til at arbejde seriøst og målrettet. Derudover er det et krav, at du er psykisk stabil og i balance med dig selv.


Ring eller skriv til mig, så finder vi en tid for en personlig samtale, hvor vi tager en snak omkring gensidige forventninger, forløbet og mål.

PRAKTISK INFOKursussted: Akacie Torvet 3, 3520 Farum - Gå afstend fra stationen


Forplejning: the, kaffe, slik/kage/frugt. Der er masser af forretninger i nærheden til køb af frokost.


Datoer 2019:


Datoer 2020:


Pris: Forløbet koster 21.200 kr. incl. undervisningmateriale


Betaling: Du betaler 4.000 kr. i depositum ved tilmelding og derefter betaler du 2.150 kr. pr. kursus weekend. Når depositum er indbetalt er din plads reserveret.


Ved betaling af depositum accepterer du, at hæfter for betaling af hele forløbet uanset deltagelse. Der er tale om små hold på max 6-8 deltagere og kurset er afhængig af en vis tilslutning for at kunne blive gennemført.


JOY-OF-SPIRIT

Spirituel medium Stephanie Bergquist


Med mange års erfaring og kurser og uddannelser fra ind- og udland er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med hvad du måtte have på hjertet.


Høj faglighed, ærlighed og troværdighed er nøglen til godt medieskab.


Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet

på forsiden

Kontakt

Akacietorvet 3, 3520 Farum

Landerslevvej 1, Lyngerup,

3630 Jægerspris


Email: info@joy-of-spirit.dk

Telefon: 41 19 02 10

Mobilepay: 70535

Bank: 4130 10852625


     Handelsbetingelser

     Persondata politik

Copyright @ All Rights Reserved