Begivenheder

Kommende

Arrangementer

Uddannelse januar 2019

Opstart mediumship uddannelse 5-6 januar 2019 - 14 weekenderEn uddannelse, hvor vi arbejder med den åndelige verden "helt nede på jorden". Vi arbejder ud fra, at den åndelige verden kun kommer i kærlighed og "keep it simple princippet" - Hvorfor gøre tingene sværer end de er. Til gengæld er det så en uddannelse, hvor du bliver klædt på, på bedst mulige vis, og få et naturligt forhold og arbejde med den åndelige verden, hvad enten det er guider eller afdøde.


Du kan læse mere her

Trance kursus

Ingen planlagte datoerKurset hvor du "skal gøre ingenting" - jo mindre tanke aktivitet, jo mere kan kan åndelige verden arbejde igennem dig. Dette er trance, som er en ændret bevidsthedstilstand, hvilket er en hel naturlig tilstand at være i, og som du oplever mange gange hver dag. Her afliver vi myter og "gode" historier - et fantastisk kursus for dig der vil tage dit medieskab et skridt dybere og stadig være tilstede.


Læs mere her

Afdødekontakt - Falster

kursus - afdødekontakt, det første skridt. D. 22-24 marts 2019Et weekend kursus, hvor du i en afslappet atmosfære lærer at arbejde med den åndelige verden helt fra bunden - har du allerede noget erfaring, så er jeg sikker på, at du alligevel får noget med dig. Vi arbejder også her ud fra "keep it simple princippet" og inden frokost lørdag, har du lavet din første afdødekontakt, for når du har lidt viden omkring sanserne, så er det bare at kaste sig ud i det.


Du kan læse mere her

Klarsynsaften

20. november i Roskilde - 30. november Nykøbing F.Klarsynsaften er en aften, hvor publikum modtager beskeder fra deres lære i den åndelige verden, men det er også en aften, hvor der arbejdes med beviser - det er vigtigt at vide, hvem der taler fra den åndelige verden. Så min opgave er, at levere så mange personspecifikke beviser, at du ikke er i tvivl om, hvorvidt det er en af dine kære der taler. En aften i kærlighed og ofte en masse humor


Læs mere her

JOY-OF-SPIRIT

Spirituel medium Stephanie Bergquist


Med mange års erfaring og kurser og uddannelser fra ind- og udland er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med hvad du måtte have på hjertet.


Høj faglighed, ærlighed og troværdighed er nøglen til godt medieskab.


Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet

på forsiden

Kontakt

Akacietorvet 3, 3520 Farum

Landerslevvej 1, Lyngerup,

3630 Jægerspris


Email: info@joy-of-spirit.dk

Telefon: 41 19 02 10

Mobilepay: 70535

Bank: 4130 10852625


     Handelsbetingelser

     Persondata politik

Copyright @ All Rights Reserved