Psychic Surgery


HEALING

Psychic Surgery


Hvad er Psychic Surgery

Psychic Surgery er en powerful og dybdegående healing, hvor mediet arbejder i en vågen trance tilstand. Dybden af trance tilstanden kan dog variere igennem en behandling.


Under healingen vil den åndelige verden arbejde igennem mediets hænder, således at healingen er med direkte kontakt til klienten. Derudover kan der under behandlingen blive fortalt om årsager, triggere, følelser mv. i forhold til pågældende problemstilling - dette kommer direkte fra den åndelige verden.


Psychic Surgery arbejder som trance healing arbejder på flere niveauer


  • fysisk,
  • mentalt,
  • følelsesmæssigt,
  • spirituelt og
  • sjæleligt.


Psychic Surgery bruges til:

Primært til fysiske problemer hos klienten

 

Hvordan opleves psychic surgery

De fleste mennesker oplever energien og/eller tilstedeværelse af den åndelige verden under behandlingen. Dog skal man huske, at lige så forskellige mennesker er, ligeså forskellige er oplevelserne såvel under som efter en behandling - nogen oplever under en behandling noget fysisk som varme, kulde eller berøring, mens andre oplever følelser eller ser billeder.


Hvem har brug for psychic surgery

Alle kan drage fordel af denne form for healing, fordi behandlingen arbejder udfra klientens situation og behov, men vi har ingen indflydelse på, hvad der vil blive arbejdet på. Det er alene op til den åndelige verden, men som udgangspunkt arbejder de på årsager og ikke symptomer.Hvad kan opleves efter en trancehealing session

Efter behandlingen vil energien sammen med din egen healingsenergi begynde at arbejde, og du reaktionerne kan være meget forskellige. Du skal dog være opmærksom på, at det arbejder videre et stykke tid efter en behandling.


ALLE REAKTIONER OG FORANDRINGER ER POSITIVE SIGNALER.


Du kan blive påvirket fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, men der bliver KUN arbejdet på det du er klar til at modtage.


Selve behandlingen

Behandlingen indledes med en kort snak og introduktion til, hvad der skal ske og hvordan det hele foregår, hvorefter selve behandlingen går i gang.


Når jeg arbejder med psychic surgery foregår det ofte liggende - dvs. at du ligger på en briks fuldt påklædt, mens du modtager behandlingen.


Efter eller undervejs igennem behandlinge fortæller jeg dig, hvad den åndelige verden arbejder med og hvorfor - efter behadnlingen fortæller du om dine oplevelser undervejs


Oplevelserne er meget individuelle og der er ikke noget rigtigt eller forkert - alle oplever det de skal. Modsat mange andre måder at arbejde på, så er mediets opgave at være den "bro" der gør at der kan arbejdes på klienten. Der vil ikke være tale undervejs da mediets opgave er at sidde i trancen og sætte sig selv til side.


Varighed:

45-60 minutter


Pris:

600 kr.

JOY-OF-SPIRIT

Spirituel medium Stephanie Bergquist


Med mange års erfaring og kurser og uddannelser fra ind- og udland er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med hvad du måtte have på hjertet.


Høj faglighed, ærlighed og troværdighed er nøglen til godt medieskab.


Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet

på forsiden

Kontakt

Akacietorvet 3, 3520 Farum

Landerslevvej 1, Lyngerup,

3630 Jægerspris


Email: info@joy-of-spirit.dk

Telefon: 41 19 02 10

Mobilepay: 70535

Bank: 4130 10852625


     Handelsbetingelser

     Persondata politik

Copyright @ All Rights Reserved