Uddannelse Medieskab 2019

Mediumship Uddannelse - opstart september 2019

 

Igennem de sidste mange år er interessen omkring spiritualitet og kontakt til den åndelige verden vokset markant. Der er ikke bare en stigende interesse i selv at kunne være udøvende i forhold til kontakten, men jeg oplever også et stigende behov for at klienter har brug for at komme i kontakt til deres kære, der er gået over på den anden side. Jeg oplever at mange efterladte bliver hængende i sorgen uden mulighed for selv at kunne komme videre med deres eget liv. Årsagerne kan være mange:

 

•Det kan være at vi ikke fik sagt farvel,

•at der ligger en stor sorg og et savn, der er svær at komme igennem,

•der kan være ting vi ikke nåede at sige

•eller ting vi fik sagt, som vi ikke mente

•at vi bare ønsker at sende en hilsen

•eller noget helt andet

 

Formålet med uddannelsen i mediumship/som medie er, at du bliver i stand til at arbejde med den åndelige verden på flere niveauer. Du vil på selvstændig vis blive klædt på til at kunne hjælpe når sorgen og længslen er stor. Ikke bare hjælpe, men hjælpe på en omsorgsfuld, respektfuld og professionel måde, hvor klienten føler sig tryg og hørt.

 

Efter endt uddannelse vil du have fået et solidt fundament, til at kunne arbejde med klienter. Dette vil være såvel sittings som ud mod et publikum i klarsynsdemonstrationer. Du vil have opnået et stort kendskab til den åndelige verden, hvordan den arbejder og kommunikationen med denne.

 

Du vil endvidere få et indblik i de forskellige nuancer af mediumship – da mediumship og spiritualitet er så meget mere end afdødekontakt.

 

Varighed og timer: 14 weekender (195 timer)

40 øve kaniner (60 timer)

3 private platforme (6 timer)

Ialt 262 timer

 

Lørdag 9-16

Søndag 9-16

 

Se indhold her

 

TILMELDING

 

Uddannelsen henvender sig til dig der gerne vil lære mere og/eller videre udvikle dine mediumistiske evner i forhold til at arbejde med afdøde kontakt og den åndelige verden.

 

Du vil under uddannelsesforløbet få et bredt kendskab til teknikker både i forhold til kommunikationen med den åndelige verden, og håndtering af klienter og publikum. Du vil lære hvordan du på en professionel og empatisk måde kan levere kontakt og budskaber fra den åndelige verden. Du vil lære, hvordan du arbejder med ”beviser”, hvordan samarbejdet med dit spirit team virker og kan fremmes, og hvordan du arbejder med klienter på en omsorgsfuld og professionel måde.

 

Du skal være over 18 år, have en god indfølingsevne samt have tid og lyst til at arbejde seriøst og målrettet. Derudover er det et krav, at du er psykisk stabil og i balance med dig selv.

 

Ring eller skriv til mig, så finder vi en tid for en personlig samtale, hvor vi tager en snak omkring gensidige forventninger, uddannelsen og mål.

 

Eksamen:

  • Uddannelsen afsluttes med skriftlig og praktisk eksamen (såvel sitting og klarsynsdemonstration.
  • Der vil blive eksamineret med censor
  • Ved bestået eksamen modtager du eksamensbevis samt udtalelse

 

PRAKTISK INFO

 

 

Kursussted: Akacie Torvet 3, 3520 Farum - Gå afstend fra stationen

 

Forplejning: the, kaffe, slik/kage/frugt. Der er masser af forretninger i nærheden til køb af frokost.

 

Datoer 2019: 7-8. sep, 5-6. okt, 9-10 nov, 7-8 dec,

 

Datoer 2020: 11-12 jan, 15-16 feb, 14-15 marts, 18-19 apr, 16-17 maj,

13-14 juni, 8-9 aug, 12-13 sep, 10-11 okt, 7-8 nov. (eksamen)

 

Pris: Uddannelsen koster 34.100 kr. incl. undervisningmateriale.

4.000 kr. ved tilmelding og derefter 2.150 pr. weekend

 

NYT

Som noget nyt vil der på uddannelsen være 2 weekender med trance, fordi det efter min overbevisning og erfaring er der, hvor vi lærer at sidde med- og arbejde med den åndleige verden. Det er her vi træner at sætte os selv til side, så kommunikationer bliver mere skarp

 

Der vil også være 1 dag med kommunikation - hvordan vi i formidlingen arbejder med vores udtryk og kropssprog, så vi fremstår mere professionelle

 

Det vil være 1 dag med selvhypnose, og hvordan vi igennem simple værktøjer selv kan hjælpe os selv i forhold til nervøsitet og præstationsangst

JOY-OF-SPIRIT

Spirituel medium Stephanie Bergquist

 

Med mange års erfaring og kurser og uddannelser fra ind- og udland er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med hvad du måtte have på hjertet.

 

Høj faglighed, ærlighed og troværdighed er nøglen til godt medieskab.

 

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet

på forsiden

Kontakt

Akacietorvet 3, 3520 Farum

Landerslevvej 1, Lyngerup,

3630 Jægerspris

 

Email: info@joy-of-spirit.dk

Telefon: 41 19 02 10

Mobilepay: 70535

Bank: 4130 10852625

Copyright @ All Rights Reserved