Kursus - trancehealing

PRAKTISK INFO

 

Kursussted: Akacie Torvet 3, 3520 Farum - Gå afstand fra stationen

 

Forplejning: the, kaffe, slik/kage/frugt. Der er masser af forretninger i nærheden til køb af frokost.

 

Datoer:

Fredag d.

Lørdag d.

Søndag d.

 

Tidspunkt: fredag - 19-21.30

lørdag - 9.30-16.30

søndag - 9.30-15.30

 

Pris: 1.950 kr. incl. undervisningmateriale

Trancehealing

 

Dette intensive kursus er for dig, som kunne tænke sig at prøve at arbejde med trancenhealingen indenfor medieskabet. Her får du mulighed for at tage dit medieskab et step dybere. Du vil igennem forskellige øvelser opleve den fantastiske tilstedeværelse og kommunikation med spirit, som trancenhealingen giver mulighed for.

 

Trance betyder, at man går ind i en ændret bevidsthedstilstand, således at den åndelige kan komme helt tæt på, og igennem sin tilstedeværelse kan arbejde/kommunikere igennem mediet.

 

I denne weekend arbejder vi udelukkende med trance og trancehealing, og du behøver ingen forkundskaber for at kunne deltage. Du vil få en grundig introduktion til begge dele, så du skal bare have lysten til at arbejde med denne del af medieskabet.

 

Trance Healing er en meget stærk og powerful form for healing, hvor healingen kommer direkte fra den åndelige verden, og der arbejdes dybt med klienten. - mediet fungere udelukkende som kanal, for at guider og specialister på denne måde, kan arbejde direkte på klienten der hvor denne måtte have behov for det: fysisk, følelsesmæssigt, sjæleligt, mentalt eller andet.

 

Healeren/mediet vil under behandlingen være i en tilstand af trance, hvor dybden af denne kan variere. Ved trance forstås, at mediet befinder sig i en ændret bevidsthedstilstand, og mediet/healeren vil under en behandling være i meget tæt kontakt til den åndelige verden.

 

På kurset vil vi blandt andet arbejde med:

 

• Trance teori

• Trance m/u spirit

• Trance speak

• Trance healing

• Teori omkring trance healingen

• Healing m. klient/fjernhealing

 

 

 

 

 

 

JOY-OF-SPIRIT

Spirituel medium Stephanie Bergquist

 

Med mange års erfaring og kurser og uddannelser fra ind- og udland er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med hvad du måtte have på hjertet.

 

Høj faglighed, ærlighed og troværdighed er nøglen til godt medieskab.

 

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet

på forsiden

Kontakt

Akacietorvet 3, 3520 Farum

Lille Lyngbyvej 8, 3320 Skævinge

 

Email: info@joy-of-spirit.dk

Telefon: 41 19 02 10

Mobilepay: 70535

Bank: 4130 10852625

Copyright @ All Rights Reserved